Nieuwe mensen

Vriend S. en ik gaan bijpraten onder het genot van een drankje. Tenminste, dat was het plan maar hij wil eerst een wandeling met mij maken door een Amstelveens park. Halverwege de tocht over enge bruggetjes nemen we plaats op een bankje. S. wil weten hoe het met mij gaat. Volgens mij wel goed, al denkt S. daar blijkbaar anders over. Hij begint een heel verhaal hoe goed het is dat ik een groepsreis heb gemaakt maar dat ik vooral op pad moet gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Hij bedoelt natuurlijk heel iets anders te zeggen. Hij vindt eigenlijk dat ik ergens een man moet opscharrelen zodat ik niet alleen eindig als een verschrompelde oude vrouw die met een breiwerkje achter de begonia’s zit. Misschien heeft hij gelijk en moet ik toch wat meer van de bank afkomen, al peins ik er niet over om op een datingsite te gaan. Gelukkig zijn er alternatieven.

Omdat ik dus nul behoefte heb aan een nieuwe man maar het wel oké vind om nieuwe vrienden te maken, ben ik sinds kort lid van de community NMLK. ( Nieuwe Mensen Leren Kennen) Een briljant concept waarin de leden zelf events organiseren waar anderen dan aan mee kunnen doen. Van wandelen tot concertbezoek en van hangen in de kroeg tot spelletjesavond, er is genoeg te beleven bij NMLK. En zo heb ik al 9 leuke nieuwe mensen ontmoet door bier te drinken in de Ierse pub en een bezoek aan het Filmhuis.

Nieuwe mensen ontmoeten is leuk, maar de komende tijd staat vooral in het teken van het bijpraten met oude bekenden. En vooruit, ook met één nieuw mens.  Aangezien dat een man is, verwacht ik dat vriend S. op z’n minst een beetje trots op me is. Heb ik toch nog naar hem geluisterd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.