Rimpels

Net op het moment dat je denkt in een leuke WhatsApp-groep met gelijkgestemde mensen te zitten, blijk je de enige te zijn zonder een Star Wars-verslaving. Alleen in de winter voel ik enige verwantschap met Chewbacca opkomen, omdat ik dan weinig zin heb om mijn benen te scheren. Maar goed, die groepsapp. Binnenkort begint de nieuwe Star Wars-serie en natuurlijk werd de trailer gedeeld in de groepsapp. Nu heb ik Ewan McGregor altijd een aantrekkelijke man gevonden, maar Obi-Wan heeft toch aardig wat rimpels verzameld in het gelaat en ik meende dit te moeten melden in de groep. Dat had ik beter niet kunnen doen, want volgens een van de heren is ouderdom voor mannen een voordeel. Ik betwijfel dat. De enige andere vrouw in de groep wilde het uitleggen en begon een onsamenhangend verhaal over primaten en vrouwtjes die hun vruchtbaarheid verliezen, maar dat het alfamannetje dan nog wel aantrekkelijk is voor de jongere vrouwtjes. Nu zijn mensen ‘intelligente’ primaten, maar ze had het toch echt over apen.

Tenzij een man geld heeft, zijn de meeste oudere mannen niet aantrekkelijk voor jonge vrouwen. Ik kan me dat tenminste niet voorstellen. Mannen van mijn leeftijd hebben vaak een buik(je), die ze zelf liefkozend het ‘afdakje voor hun gereedschap’ noemen. Ze vergeten dat ook onder een afdakje het gereedschap gaat roesten. Tel daarbij op dat het hoofdhaar zich op miraculeuze wijze verplaatst naar de oren en neusgaten, dan wordt het geheel toch hoogst onaantrekkelijk. In het ergste geval kleden ze zich ook nog heel jeugdig en persen ze zich in een skinny jeans, waardoor de overkapping nog meer in het oog springt. En dan hoop je maar dat dat het enige is dat springt..

De voordelen van ouderdom? Ik zie ze niet.  

3 gedachten over “Rimpels

  1. “Afdakje voor het gereedschap”… tssss. Dat 50+buikje van mannen is een gevolg van de mannelijke overgang. Dan daalt hun testosteronspiegel en houden ze makkelijker vet vast. Zoiets. Wat dan weer bijdraagt aan die mid life crisis. Wij mannen hebben het maar zwaar hè? 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat afdakje en afzakkende haargroei gebeurt overigens niet bij iedere man hoor. Pas nog steeds in jeansmaat 31. Die haren in neus en oren, ja die moet je verwijderen. Net zo als dames op leeftijd, die last van snorgroei krijgen. Gewoon een beetje respect voor je lichaam en je kan nog jaren mee. De midlifecrisis ben ik vergeten te beleven en na 65 jaar, ga ik daar niet meer aan beginnen. Het leven is veel te mooi en er zijn veel te veel leuke dingen te beleven. En een man laat zijn rimpels zien, ik zie meestal vrouwen met een dikke laag plamuur en verf op hun gezicht om die te verbergen. Doe maar lekker puur natuur.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.