Bilspleet

Soms wordt je geconfronteerd met een uitzicht op zaken die je liever niet ziet. Ik heb dat met bilspleten. In mijn straat zit een kleine Turkse supermarkt en die is vooral handig als ik een paar kleine boodschappen ben vergeten. Zo was ik vorige week onderweg naar de zuivelafdeling, maar werd mijn weg versperd door een corpulente jongeman die gehuld was in een zeer korte witte broek en een iets te kort T-shirt. Nu was het buiten niet warm dus ik had het vermoeden dat hij of gesport had of net uit zijn nest was gerold. Hoe dan ook, de jongeman moest ook zuivel. Van het onderste plankje. Het zakte door de knieën en trakteerde mij op een dermate onsmakelijk uitzicht dat mijn lust in yoghurt compleet verging. Echt, waarom kunnen mensen zich niet fatsoenlijk aankleden? Daar moeten we toch regels voor opstellen. Ik doe een voorzetje.

  1. Broeken en rokken moeten de taille of heupen nauw omsluiten. Is er sprake van enige ruimte tussen het stukje textiel en de genoemde lichaamsonderdelen dan moet er gebruik worden gemaakt van hulpstukken zoals een riem of bretels.
  2. Draag een onderbroek. Ook voor de onderbroek geldt dat deze de taille of heupen nauw moet omsluiten. De onderbroek moet echter niet zichtbaar zijn als u zich in een bukkende toestand bevindt. Een klein streepje is niet erg, maar een onderbroek die is opgetrokken tot net onder de oksels is allesbehalve charmant.
  3. Is het volstrekt onmogelijk om de punten 1 en 2 op te volgen, zorg er dan in vredesnaam voor dat de boel is geharst. Zicht op de bilspleet zelf is al erg genoeg, we hoeven het niet erger te maken door er nog een tropisch regenwoud tegenaan te gooien. Ranzig.

Simpel toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.