Sexshop

seks1Wisten jullie dat je in Rotterdam heel goed kunt windowshoppen? Echt waar. We waren onderweg naar het museum toen T. opeens tot stilstand kwam en de woorden ‘oh cool’ over zijn lippen liet rollen. Met glanzende oogjes stond hij te kijken naar een lakleren serveersteroutfitje. Koel was het pakje zeker voor de tijd van het jaar; een te kort rokje, om over het topje maar te zwijgen. Eén keer de armpjes in de lucht en de zogende onderdelen van de vrouw krijgen opeens een hoop extra frisse lucht te verstouwen. Carnaval was al achter de rug, dus ik was wel benieuwd waarom hij het pakje zo cool vond. ‘Nou gewoon, dat dat allemaal maar kan, zo in de etalage.’ Naast het serveersteroutfitje hing een constructie van bouwmarktmaterialen. Kettingen, klemmetjes, boutjes, moertjes, the works. T. vroeg zich af hoe je dat in vredesnaam moest aantrekken, totdat opeens het licht bij hem aanging. Gelukkig maar, want ik was al bang dat hij naar binnen zou stappen om de 50 shades of metal aan te passen. Ik denk niet dat ik dat zou hebben overleefd.

Later op de dag bleek dat er praktisch in iedere straat in het centrum van Rotterdam een sexshop is te vinden. Zo stonden we op een gegeven moment voor de etalage van een Kijkshopachtige speelgoedwinkel voor volwassenen. Ook hier een hoop ijzerwaren te koop en verder de nodige strafwerktuigen, leren pakjes en obscuur uitziende staafmixers. Het was ons wel duidelijk dat mixen met de knots aan het uiteinde van het apparaat niet aan te raden is, maar we hadden geen idee wat het nut van het enge ding zou kunnen zijn.
‘Kan je zo’n ding naar binnen werken?’
‘Dat lijkt mij nou niet echt de bedoeling. Of überhaupt prettig.’
‘Nee. Hoewel sommige mensen tot hele gekke dingen in staat zijn.’
Waarom we niet naar binnen zijn gestapt om uitleg te vragen weet ik niet, maar we hebben besloten dat de staafmixer voor de externe, stimulerende werking is bedoeld.*  Dat leek ons de enige juiste toepassing, andere suggesties leverden alleen maar nachtmerries op. Of plaatsvervangende pijn.

Het zal jullie duidelijk zijn dat T. en ik een gezellige dag hebben gehad. We moeten binnenkort maar eens een vergelijkend warenonderzoek in een andere stad gaan uitvoeren. Ter leering ende vermaeck.

* Mijn vrienden van Google hebben het ding als een massage-apparaat geïdentificeerd. Er werd wel aangeraden om glijmiddel te gebruiken…..

seks2
My little pony???

3 gedachten over “Sexshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.