De Man

David (Michelangelo)

De Man. Er bestaat ook zo’n achterlijke reclame van een deodorantfabrikant over De Man, maar dit stukje is geïnspireerd door een bijzonder leuke blog die ik heb gelezen over kortpittige kapsels van vrouwen. Geschreven door een man en samengevat komt het er op neer dat Nederlandse vrouwen een kort kapsel nemen omdat ze geen zin hebben in seks met die slome Nederlandse mannen. Nederlandse mannen houden niet van seks met kortpittig geknipte vrouwen, dus hebben we hier een win-winsituatie. Desbetreffende vrouwen hebben blijkbaar wel zin in een lekkere Spanjaard, maar ik vraag me toch echt af of dit wederzijds is. Zouden Spanjaarden ook niet liever een vrouw met weelderige lokken in hun bed aantreffen? En met snor, volgens mijn wederhelft.

Nu vind ik het wel meevallen met de Nederlandse man, er zitten best leuke exemplaren tussen. Mannen zijn wat mij betreft in drie categorieën in te delen. De eerste categorie is de Gewone Man. Van die mannen die er gewoon zijn, van die grijs-muizerige types, niet onaardig maar ook niet spannend. Deze vrouw krijgt het er niet warm van. De tweede categorie is de Too Much Man. Dat zijn van die kerels die zichzelf zo geweldig en aantrekkelijk vinden, dat je er als vrouw acuut lesbisch van wilt worden. Moet er niets van hebben en als ik dan toch aan de vrouw moet, dan graag een type als Salma Hayek.
De derde, de laatste en leukste categorie is de Man Oh Man. De mannen die om wat voor reden dan ook interessant zijn, die je nog een keer extra goed bekijkt als je ze in het wild tegenkomt. En nee, natuurlijk gaat het niet alleen om het uiterlijk. Man Oh Mannen kunnen me ook intrigeren als ik er zowel zinnige als onzinnige gesprekken mee kan voeren. Of als ze een leuke lach hebben of vanwege de manier waarop ze in het leven staan of omdat je ermee kan flirten zonder dat het uit de hand loopt. Aantrekkingskracht is en blijft een raar fenomeen.

Een gedachte over “De Man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.